Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

«Επιδρομή» ευρωπαϊκών ασφαλιστικών στην Αθήνα


"Επιδρομή" ξένων ασφαλιστικών εταιρειών στην Αθήνα σχεδιάζεται για την επόμενη χρονιά. Δεν πρόκειται βέβαια για «μαζική επιθετική» κίνηση εξαγορών ελληνικών εταιρειών αλλά για την ετήσια τακτική γενική Συνέλευση των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών (CEA) η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2011 στην Αθήνα. Πάνω από 150 εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής βιομηχανίας, εκπρόσωποι στην CEA για πρώτη φορά στη σύγχρονη ασφαλιστική ιστορία της χώρας μας θα βρεθούν στην Ελλάδα. Φέτος η συνέλευση πραγματοποιείται στο Λονδίνο. Πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική επιτυχία του προέδρου της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ κ. Γιώργου Κώτσαλου και των μελών της Επιτροπής. Η πραγματοποίηση της συνέλευσης της CEA στην Αθήνα προσδίδει μία ιδιαίτερη ευρωπαϊκή διάσταση στην ελληνική αγορά που τόσο την έχει ανάγκη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.



Στην Κύπρο


Παράλληλα η ΕΑΕΕ συζητά στο ίδιο πλαίσιο της αναβάθμισης του διεθνούς ρόλου της ελληνικής ασφαλιστική αγοράς να πραγματοποιήσει το 2011 το διεθνές συνέδριο που κάθε χρόνο γίνεται στην Ύδρα, στην μαρτυρική Κύπρο.
Και για τις δυο εκδηλώσεις αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι πολύ πιο αργά από όσο νομίζετε για να ετοιμαστείτε για μία καλή εμφάνιση.
κορυφή σελίδας.


Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου