Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Βαριά πρόστιμα σε υψηλόβαθμα στελέχη από την Επ.Ε.Ι.Α.

Το Δ.Σ. του φορέα εξέτασε φακέλους που αφορούν σε γνωστά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και την εμπλοκή τους σε παράνομες δραστηριότητες.

Βαριά πρόστιμα πρόκειται να επιβληθούν από ώρα σε ώρα σε φυσικά πρόσωπα που ηγούνται ασφαλιστικής εταιρίας, η οποία απασχολεί εδώ και καιρό την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα χθες εξέτασε σειρά φακέλων που αφορούσαν σε γνωστά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και την εμπλοκή τους σε παράνομες δραστηριότητες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Επιτροπή, αφού μελέτησε σε βάθος όλα τα σχετικά στοιχεία, έκρινε σκόπιμη την επιβολή, σε βάρος των προσώπων αυτών, προστίμων που ποικίλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα των παράνομων ενεργειών τους.


Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα σήμερα από την Επ.Ε.Ι.Α. ή το αργότερο τη Δευτέρα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν στην ιστοσελίδα της Επιτροπής θα αναρτηθούν, όπως συνηθίζεται, αυτούσιες οι αποφάσεις της.

Πηγή: Insuranceworld

4 σχόλια:

  1. "ΚΥΡΙΕ" ΠΕΤΣΑ Η ΑΛΗΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.

    ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΑΣ ΜΟΥΛΩΧΤΟΙ. Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ "ΑΛΛΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΑ Ή ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΑ (ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ . ΔΕΝ ΞΕΣΙΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ? ΕΔΩ ΕΚΛΕΙΣΑΝ Η 5 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ .ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΗ .ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ . ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή