Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΕΑΕΕ ...δεντροφυτεύει

Είναι απίστευτο το ότι σε καιρούς ύφεσης και διασυρμού της ασφαλιστικής αγοράς και ενώ εταιρίες κλείνουν, ασφαλιζόμενοι μένουν ακάλυπτοι (μεταξύ άλλων και καρκινοπαθείς, άρρωστοι και χιλιάδες οδηγοί), ασφαλιστές με οικογένειες μένουν εκτός αγοράς και καταχρεωμένοι, υπάλληλοι με οικογένειες και χρέη βρίσκονται ξαφνικά χωρίς δουλειά και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών έχει το θράσος στη μιζέρια και τη δυστυχία όλων να ανακοινώνει "προγράμματα κοινωνικής ευθύνης". 

Κάθε άλλο παρά αντίθετοι πρέπει να είμαστε σε τέτοιες κινήσεις, ιδίως μετά από τέτοιες καλοκαιρινές καταστροφές. Αλλά όλα έχουν την σωστή τους στιγμή. 


Το είδαμε και τρίβοντας πρώτα τα μάτια μας να σιγουρευτούμε ότι η ΕΑΕΕ απαρτίζεται από ανθρώπους και στελέχη της ίδιας ασφαλιστικής αγοράς στην οποία ζούμε κι εμείς, το αναδημοσιεύουμε και το αφήνουμε στην κρίση σας.




"Σε μια περίοδο όπου η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα για το σύνολο της κοινωνίας, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος προχωρά σε ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών κοινωνικής ευθύνης.

Με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Επικοινωνίας του Συνδέσμου, κ. Θεόδωρο Κοκκάλα, η ΕΑΕΕ, ξεκινά το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με τη διοργάνωση Εθελοντικής Δενδροφύτευσης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Πάνειο όρος στα Καλύβια Αττικής, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή»."

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΑΕΕ

    ΣΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
    Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ ΠΡΩΗΝ ΟΡΚΩΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΣΈΛΑΒΕ ΤΟΝ...ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. siga min exoun evaisthisies. stin ellada einai oti prolavoun na arpaksoun kai tipote allo. meta mas ftaiei o germanikos typos. den vlepoume ta xalia mas kai sykekrimena ton politikon pou epilegoume oloi mas. milame gia megalo xali. afiste tous germanous kai as koitaksoume tin kampoura mas pou opou exo pei sto eksoteriko otri eimai ellinida me koitazoun entromoi kai kanoun arnitika sxolia gia tin diaxeirisi tou kratous. oi germanoi ma ftaiksane tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Δούκα τον Παλαιολόγο έχει για πρόεδρα η ΕΑΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ζήσει ο πρόεδρας της ΕΑΕΕ!!!

    Να χαρώ εγώ ένωση ασφαλιστικών εταιριών... Ο κόσμος χάνεται κι η ΕΑΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή