Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Θρίλερ με την απόφαση για την Commercial Value, της ΕΠΕΙΑ, η οποία θα ανακοινωθεί το πρωί

Το κλείσιμο της Commercial Value αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα (Πέμπτη 25/2/2010) το ΔΣ της ΕΠΕΙΑ. Ωστόσο νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι επισήμως η απόφαση δεν είχε κοινοποιηθεί μέχρι αργά το βράδυ στους αρμόδιους φορείς όπως π.χ. το Επικουρικό Κεφάλαιο, το οποίο θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα της κατάστασης σε ότι αφορά τον κλάδο αυτοκινήτου, κάτι που αναμένεται να γίνει νωρί το πρωι. 

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί πάντως μεταξύ των υπαλλήλων της Commercial Value που εδώ και καιρό δίνουν το δικό τους αγώνα προκειμένου να παραμείνει η εταιρεία σε λειτουργία. Αν και έχουν πληροφορηθεί τα δυσάρεστα νέα αναμένουν μήπως έστω και την τελευταία στιγμή αλλάξει κάτι. Στην περίπτωση πάντως που η απόφαση της ΕΠΕΙΑ τεθεί σε ισχύ, με το σφράγισμα το πρωι των γραφείων της εταιρείας, ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τους ασφαλισμένους ζωής, καθώς η παλιά ρύθμιση περί εγγύησης υπο προϋποθέσεις των ασφαλισμένων του κλάδου δεν έχει καταργηθεί ακόμη και η νέα περί εγγυητικού κεφαλαίου δεν είναι ούτε νομοσχέδιο.

Να σημειωθεί τέλος ότι μία συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη και του Προέδρου της ΕΠΕΙΑ κ. Γεωργίου Πέτσα δεν πραγματοποιήθηκε ούτε την Τετάρτη το απόγευμα, ούτε την Πέμπτη το μεσημέρι, όταν αναβλήθηκε και πάλι την τελευταία στιγμή. Ο κ. Σαχινίδς προφανώς δεν ήθελε να εμφανισθεί εμπλεκόμενος σε αυτή την υπόθεση.

Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου