Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Lloyd’s : συμπληρώνουν το κενό των μέχρι τώρα ιατρικών καλύψεων

Το κενό που υπάρχει στις μέχρι τώρα κατά παράδοσιν ιατρικές καλύψεις έρχονται να καλύψουν σε ανακοίνωση τους, 22/2/2010 οι Lloyd’s σε συνεργασία με το New Life Agency με το πρωτοποριακό νέο πρόγραμμα θεραπείας γονιμότητας, IVF, In Vitro Fertilisation, πρόγραμμα που καλύπτει και την φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται στον ασθενή, ενώ με την σειρά του ο οργανισμός New Life Agency σε δελτίο τύπου, 20/1/2010 έχει ήδη ανακοινώσει την συνεργασία του με το Ινστιτούτο Diamond & Walgreens Specialty Pharmacy.

Στα 7,3 εκατ. φτάνουν στο σύνολο τους τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, ενώ για το Ηνωμένο Βασίλειο η αντιστοιχία είναι περίπου1/7, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης της Γονιμότητας στις ΗΠΑ.

 
Όσο για το ποσοστό αύξησης των θεραπειών αυτών στοιχεία μαρτυρούν ότι έχουν αυξηθεί κατά 213% στο διάστημα 1996-2006 με επίσης υψηλούς κινδύνους και κόστος για εργαζόμενους, εργοδότες όπως επίσης και για τους πάρχους υπηρεσιών υγείας. Κάτι που πρέπει να τονισθεί είναι ότι οι συγκεκριμένες θεραπείες σε αντίθεση με άλλες έχουν ιδιαίτερα υψηλό κόστος και σε αρκετές των περιπτώσεων η θεραπεία είναι εξουθενωτική, ωστόσο με αβέβαια αποτελέσματα.

Ο οργανισμός New Life με το πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεων, SM σε πλήρη συνεργασία με το Ινστιτούτο Diamond & Walgreens Specialty Pharmacy, έχει συνάψει συμβόλαιο με 10 ιατρικούς λειτουργούς, κίνηση που δίνει στο πελάτη την επιλογή του ιατρού της θεραπείας και τους κόστους της. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τα έξοδα των εξετάσεων, των επεμβάσεων, και όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτά, ενώ οι Lloyd’s καλύπτουν το κόστος από τυχόν επιπλοκές. Από την άλλη πλευρά, αν δεν επιτευχθεί η επιθυμητή εγκυμοσύνη, τότε το πρόγραμμα παρέχει κάποιες πιστώσεις στον πελάτη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να το αγοράσει μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες παραδοσιακές ιατρικές καλύψεις.

Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου