Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Απίστευτο! Συνταξιούχοι Βασάνιζαν Χρηματοοικονομικό Σύμβουλο!

Συνέβη στις ΗΠΑ! Μία ομάδα συνταξιούχων απήγαγε και βασάνισε τον Χρηματοοικονομικό της Σύμβουλο! Ο «αρχηγός» της συμμορίας Ρόναλντ Κάσπαρ, ετών 74 εισέπραξε ποινή έξι ετών για τον ρόλο του, ενώ η γυναίκα του Σεγκολίν, ετών 80, γλίτωσε με αναστολή. Οι λοιποί συνεργάτες έλαβαν ποινή ισοδύναμη με τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Το…θύμα είναι ο Τζέιμς Άμπερν τον οποίο και απήγαγαν δύο ζευγάρια συνταξιούχων όταν μειώθηκε η αξία της επένδυσης που είχαν κάνει – προφανώς από προτροπή του – σε κάποια ακίνητη περιουσία του δημοσίου.


Παρότι η κρίση με τα ενυπόθηκα δάνεια ήταν κατά κύριο λόγο η αιτία της απώλειάς τους, τα ζεύγη επέλεξαν να κατηγορήσουν τον Διαμεσολαβούντα. Μάλιστα στην αρχή είχαν προσφύγει στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα εισοδήματά τους, αλλά εκεί η προσπάθειά τους δεν είχε βρει το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Ο Σύμβουλος κρατήθηκε όμηρος για 4 ολόκληρες μέρες, έγκλειστος και δεμένος σε ένα κελάρι, όπου και υπέστη βασανιστήρια διαφόρων ειδών προκειμένου να πειστεί (!) να επιστρέψει περί τα 2,5 εκατ. ευρώ στα οποία υπολόγιζαν τις απώλειές τους οι συνταξιούχοι.

Σύμφωνα με το θύμα, οι συνταξιούχοι απείλησαν κιόλας ότι θα τον σκοτώσουν! Τελικά διεσώθη όταν τον ανάγκασαν να στείλει φαξ στην τράπεζά του και να ζητήσει χρήματα – ο Σύμβουλος κατάφερε και έστειλε κωδικοποιημένο μήνυμα κινδύνου με το οποίο τους ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία….

Ώρες αργότερα εισέβαλε στο κελάρι η αστυνομία και συνέλαβε τους….εκκεντρικούς ηλικιωμένους οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τον είχαν φέρει στην εξοχή για να τον φιλοξενήσουν….

Πηγή: Insurancedaily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου