Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Πίστωση χρόνου για την Πρώτη Ασφαλιστική

Η Επ.Ε.Ι.Α. κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας θα ασχοληθεί και με μία ακόμη ασφαλιστική, που παρουσιάζει ακάλυπτα κεφάλαια και αποθέματα

Αναβάλλεται για την ερχόμενη Δευτέρα η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.π.Ε.Ι.Α. Θέμα της θα έχει την υπόθεση της Πρώτης Ασφαλιστικής για την οποία ο έλεγχος του 2009 έχει ολοκληρωθεί και η εταιρεία στο μεταξύ έχει ήδη ενημερωθεί για το άνοιγμα στα κεφάλαια και τα αποθέματα της, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διογκωθεί.  

Η αγορά αναμένει με ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει η Επ.Ε.Ι.Α. και γενικότερα το αν πρόκειται να δώσει νέα παράταση για την κάλυψη του ανοίγματος ή αν θα προχωρήσει σε άμεσο χρόνο σε πιο δυναμικά μέτρα.


Η Επ.Ε.Ι.Α. κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας θα ασχοληθεί και με μία ακόμη ασφαλιστική, που παρουσιάζει ακάλυπτα κεφάλαια και αποθέματα.

Σήμερα ή αύριο
πρόκειται να της αποσταλεί  ο φάκελος του ελέγχου, ώστε να υποχρεωθεί σχετικά με τις υποχρεώσεις που ανακύπτουν μέχρι 31/12/09 και επ΄ αυτών η εταιρεία θα προχωρήσει σε τυχόν ενστάσεις.

Στη συνέχεια η Επ.Ε.Ι.Α. θα προσκομίσει συμφωνία εντός της οποίας οι μέτοχοι της εταιρείας θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τα υπολειπόμενα κεφάλαια.

Όλα δείχνουν ότι η Επ.Ε.Ι.Α. μέχρι το φθινόπωρο, οπότε και θα παραδώσει τις αρμοδιότητες στην ΤτΕ εφόσον βέβαια τον επόμενο μήνα ψηφιστεί, θα έχει κλέισει τους φακέλους και των δύο εταιρειών, ενώ θα έχει ανακοινώσει και τα αποτελέσματα του β εξαμήνου του 2009 και ποιες εταιρείες θα τεθούν υπό την προστασία του άρθρου 6.

Πηγή: Insuranceworld

 

10 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΒΟΛΛΗ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηθελα να ηξερα ποιος φοβαται ποιον ? τελικα ποιον προστατευει αυτο το κρατος? επιτελους κυριοι νομιζεται οτι δεν ξερουμε τι γινεται στα κτιρια της cv και πρωτης ασφαλιστικης? εχετε την εντυπωση οτι δεν ξερουμε τον ρολο των -αδελφικων - φιλων παντελιδη βιδαλη και των υπολοιπων εκει μεσα? αλλα να ξερετε οτι ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ κ παντελιδη και οσο ΠΑΣΟΚ και αν ειστε οπως βροντοφωναζετε (και ο βιδαλης) υπαρχει παντα καποιος που ειναι περισσοτερο και μην ξεχνας κ. βιδαλη οτι οσα ακομη και να ΦΑΣ θα τα γυρισεις πισω και με το παραπανω και αν δεν συμφωνεις κ.δεκανικι και εχεις αντιρηση βγες και μιλα .αλλα εισαι ενα ακομη ΚΡΙΜΑ του ΠΑΣΟΚ και μαλιστα τραγικο. πρεπει να ντρεπεσε αλλα επειδη δυστυχως εχεις συνηθησει να σε φτυνουν συνεχιζεις και κυκλοφορεις. αντε χασου ανθρωπακι και εσυ και ο φιλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ??ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι πιό ΠΑΣΟΚ, μήπως είναι ο Αυγουλέας, μεγάλο λ___γιο του Παπαντωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το επικείμενο κλείσιμο της ΠΡΩΤΗΣ δεν φταίει μόνο ο Βιδάλης και ο Αυγουλέας. Σίγουρα αυτοί φάγανε τα λεφτά, και μάλιστα πολλά. Φταίνε και αυτοί που δώσανε την έγκριση τη στιγμή που ξέρανε ότι οι αγοραστές ήταν κλέφτες και απατεώνες και τους έκλεισαν σε τρείς μήνες. Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα (του Λιάγκα). Φίλοι μου όλοι είναι στο κόλπο, αλλά ευθύνη πέρα από την ΕΠΕΙΑ έχει και η ΠΡΟΤΟΝ Τράπεζα. Λαυρέντη, στείλε τον Αθανάσογλου και τη παρέα του να κουνάνε το σεντόνι στο Καραισκάκη, έχουν κονομήσει και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η εταιρεια εκανε 90.000.000 € τζιρο τα τελευταια 2 χρονια . πως ειναι δυνατον να χρωταει ? που πηγαν τα αυτα τα χρηματα ?
    θα επρεπε να ντρεπεσαι Αυγουλεα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυγουλεα με 7.000.000 δεν αγοραζεις οικοπεδο στη Ρουμανια , ολοκληρο το Βουκουρεστη αγοραζεις ! Αναρωτιεμαι τι κανει ο Βιδαλης καθημερινα στην Πρωτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανεις δεν εχει αναφερθει ακομα στον Σαββαϊδη.
    Που τα πηγατε τα λεφτα ?
    Τσουκατος , Μαντελης , Αυγουλεας θα επρεπε να ειναι φυλακη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή