Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Σε ισχύ από την 1η Αυγούστου οι συμφωνίες της ING


Στόχος της ING για το 2010 είναι έχει πετύχει έως το τέλος του έτους παραγωγή αξίας 15 εκατ. ευρώ στις Γενικές Ασφάλειες και στον τομέα της Υγείας
Σε εφαρμογή τίθενται από την 1η Αυγούστου οι συμφωνίες που σύναψε η ING για την πώληση -μέσω της μεσιτικής της- προϊόντων Γενικών Ασφαλειών των InteramericanInternational Life. και

Πρόκειται για συμφωνίες στις οποίες είχε καταλήξει προ λίγων μηνών η ING με τις προαναφερόμενες ασφαλιστικές, που παίρνουν «σάρκα και οστά» εν μέσω καλοκαιριού, ώστε από το Σεπτέμβριο το δίκτυό της να κινηθεί επιθετικότερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Insurance World, στόχος της ING για το 2010 είναι να πετύχει έως το τέλος του έτους παραγωγή αξίας 15 εκατ. ευρώ στις Γενικές Ασφάλειες και στον τομέα της Υγείας. Eπίσης σημαντικά είναι τα έσοδα που η παραγωγή θα εξασφαλίσει μέσω της μεσιτικής της που συνεργάζεται με τις Interamerican, Ευρωπαϊκή Πίστη και International Life.

Υπενθυμίζεται ότι η ING, μετά από απόφαση την οποία έλαβε η μητρικής, διέκοψε τη δραστηριότητά της στον τομέα της Υγείας, αλλά και στις Γενικές Ασφάλειες, προκειμένου να επικεντρωθεί στον κλάδο των Ασφαλειών Ζωής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις συντάξεις, που κατά την ίδια θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς τα επόμενα χρόνια, λόγω των αλλαγών που επέρχονται στο συνταξιοδοτικό.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία λάνσαρε προ ημερών τα «ING Το εισόδημά μου», «ING Η προστασία μου» και «ING Η οικογένειά μου», μια νέα σειρά προϊόντων, με την ονομασία ING 2010, που εξασφαλίζει επιπλέον εισόδημα, για την κάλυψη των μελλοντικών οικονομικών αναγκών κάθε ασφαλισμένου, για την προστασία του από το απρόοπτο, καθώς και για τη στήριξη των αναγκών της οικογένειας.
 
Προς την ίδια κατεύθυνση δημιούργησε και το «ING Extra Μισθός», που έχει στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών. Πρόκειται για προϊόν το οποίο εντάσσεται στη φιλοσοφία του «Πορτοκαλί Μισθού», και δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να έχει τον απόλυτο έλεγχο της διαχείρισης της οικονομικών του, αφού δεν επηρεάζεται από παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος οι οποίοι δεν είναι ελεγχόμενοι.

Πάντως, η εταιρεία παρά τα νέα προϊόντα της πιέζεται στην ανάπτυξή της από τις αρνητικές συνθήκες της αγοράς.

Πηγή: Insuranceworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου