Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συνάντηση ΓΣΕΕ με υπουργούς για εργασιακά, ανεργία και ακρίβεια


Το πρόβλημα της ανεργίας, γενικά εργασιακά θέματα όπως οι συμβάσεις εργασίας καθώς και ζητήματα που συνδέονται με την ακρίβεια στην αγορά έθεσε το προεδρείο της ΓΣΕΕ στους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη, Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Ά.Διαμαντοπούλου και Εργασίας & Κοινωνικής ασφάλισης Α. Λοβέρδο. 



Ενόψει της συνάντησης της ΓΣΕΕ με τον Πρωθυπουργό και της διαμόρφωσης του πλαισίου οικονομικής πολιτικής που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ, το προεδρείο της ΓΣΕΕ έθεσε στους υπουργούς το ζήτημα της άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων που συνδέονται με την ανεργία, με αναπτυξιακές παρεμβάσεις, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης και όχι με πολιτικές που συνδέονται μόνον με την ενίσχυση των επιδομάτων ανεργίας. 



Το Προεδρείο της ΓΣΕΕ θα συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη με τον πρωθυπουργό προκειμένου να θέσει αναλυτικά το πλαίσιο των διεκδικήσεών του ενόψει της διαμόρφωσης του πλαισίου οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ.

Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου