Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια...

Με ιδιαίτερη χαρά λαμβάνουμε καθημερινά  τα μηνύματα σας, στα οποία μας λέτε την γνώμη σας, σχολιάζετε τη επικαιρότητα, εκφράζετε τις ανησυχίες σας  και καταθέτετε τις προτάσεις σας προκείμενου να βελτιωθεί η κατάσταση στην ασφαλιστική αγορά. 

Η ευρύτερη αποδοχή  του prasinomilo.gr  μας δημιουργεί αισθήματα πρόσθετων υποχρεώσεων προς όλους εσάς που το αγκαλιάσατε.

Το prasinomilo.gr ξεκίνησε από την δική μας ανάγκη να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην ασφαλιστική  αγορά με στόχο να αποτελέσει βήμα κατάθεσης απόψεων και νέων ιδεών. 

Θεωρήσαμε ότι εάν κοινοποιούσαμε αύτη μας την προσπάθεια μας θα μπορούσαμε αφενός να συμβάλουμε ουσιαστικά στην παρακολούθηση της αγοράς, και αφετέρου να ανταλλάξουμε σκέψεις, δράσεις και εμπειρίες, ώστε να βοηθήσουμε στην  λήψη πιο πληροφορημένων  αποφάσεων. 

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο φροντίζουμε να αναγράφουμε  πάντοτε ή  το όνομα του αναγνώστη που θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μας (εάν και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί), ή την πηγή του κειμένου που αναρτούμε ή την ένδειξη απόσπασμα όταν δεν παραθέτουμε ολόκληρο το  κείμενο. 

Ως  blog, επιθυμούμε  μέσα από τα άρθρα του ελληνικού και  διεθνούς τύπου να παραθέσουμε την υποκειμενική μας μάτια στις εξελίξεις, τον τρόπο που εμείς  βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα. Βασικό μας χαρακτηριστικό είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να καταθέσουμε πληθώρα απόψεων χωρίς τον φόβο της λογοκρισίας.  Όπως ακριβώς πράττουν και  τα διάφορα ιστολόγια σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Η επιλογή των άρθρων, για το ποιες ειδήσεις αξίζουν να συμπεριληφθούν και να αναδειχθούν στο ιστολόγιο μας βασίζεται  στην κρίση μας˙  έχοντας πάντοτε ως σκοπό μας να συμβάλουμε στη καλυτέρευση των συνθηκών της αγοράς, μιας και αποτελούμε μια επιπλέον φωνή στην ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς. 

Η ανταπόκριση που συναντήσαμε σε αυτή μας την προσπάθεια ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που επιβεβαιώνει τις υποψίες μας ότι δεν είμαστε οι μόνοι με τις συγκεκριμένες ανησυχίες,  και μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα έρθει μια μέρα που τα σκάνδαλα και οι αδικίες δεν θα έχουν χώρο στην ασφαλιστική αγορά.  

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την αγάπη που μας έχετε δείξει όλο αυτό τον καιρό και να σας υποσχεθούμε ότι στο μέλλον θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι, πρωτίστως με την δική σας βοήθεια και συμβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου