Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Interamerican: Μειώσεις τιμολογίων

Σε βελτιώσεις τιμολόγησης στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου προχώρησε η Interamerican με γνώμονα την ισορροπημένη σχέση κόστους - οφέλους για τον ασφαλιζόμενο και με παραμετροποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σύμφωνα με τον τύπο αυτοκινήτου, το ιστορικό ζημιών και τη γεωγραφική περιοχή.

Η εταιρεία βελτίωσε τις εκπτώσεις από 2% έως 6% σε σειρά επιλεγμένων περιοχών της περιφέρειας, σε όλα τα προγράμματα της classic, extra και total για τις χρήσεις ΙΧΕ, ΙΧΦ, ΙΧΦ αγροτικών και μοτοσικλετών.

Μείωσε δε την επιβάρυνση λόγω ιστορικού ζημιών κατά 4% και κατάργησε εντελώς την επιβάρυνση αυτή για οχήματα που μεταβιβάστηκαν σε νέο ιδιοκτήτη. Μείωσε την επιβάρυνση οχημάτων που δεν έχουν ιστορικό ζημιών στο σύστημα της ΥΣΑΕ, ενώ τα μεταχειρισμένα οχήματα εισαγωγής δεν θα επιβαρύνονται με καμία ζημιά. Επιπλέον, θα παρέχει ενοικιαζόμενο όχημα σε κάθε περίπτωση ζημιάς που καλύπτεται από προαιρετικό κίνδυνο η ασφάλιση, με μίσθωση οχήματος έως και για 20 ημέρες, ενώ στην κάλυψη κλοπής η παροχή θα ισχύει έως και για 90 ημέρες.

Πηγή:Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου