Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες MDRT στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η ημερίδα MDRT DAY, που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι συμμετοχές έφτασαν τα 414 άτομα που θα ήταν περισσότερα αν το επέτρεπε  o χώρος διεξαγωγής. Συνολικά, περίπου 900 ασφαλιστικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν τις δύο ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα «κρίση ή ευκαιρία;». 
Γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του MDRT στην Ελλάδα και αφήνει την καλύτερη παρακαταθήκη για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Πρώτου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ασφαλιστικών Συμβούλων «ClassIQ» που θα γίνει σε 3,5 περίπου μήνες στην Αθήνα.

Αποδεικνύεται επίσης, ότι σε μια δύσκολη συγκυρία με την κρίση να πλήττει τον ασφαλιστικό κλάδο και σε… πείσμα των δυσοίωνων απόψεων και εκτιμήσεων για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη χώρα μας, υπάρχουν επαγγελματίες στο χώρο που ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και για την προσωπική τους ανάπτυξη βελτιώνοντας το επίπεδο των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους.


Μπορεί να είναι μικρό ποσοστό σε σχέση με το σύνολο. Πάντα όμως κάπως έτσι γίνεται. Οι λίγοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν που δεν περιμένουν μόνον από τους άλλους να τους εκπαιδεύσουν να τους βρουν διεξόδους κ.λπ., αλλά επιχειρούν και οι ίδιοι με
έμπρακτο και ενεργητικό τρόπο να επενδύσουν στον εαυτό τους και στο μέλλον τους.

Στην ουσία η επαγγελματική εξέλιξη και η επιτυχία στο μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό αποτελεί προσωπικό θέμα και επιδίωξη.


Αποδεικνύεται επίσης και η «δίψα» από επαγγελματίες της περιφέρειας να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, των οποίων η πραγματοποίηση κατά το σύνηθες στην Αθήνα δεν διευκολύνει την προσωπική τους παρουσία.


Στην περίπτωση του MDRT, η επιτυχία των ημερίδων δε θα ήταν εφικτή βέβαια, χωρίς την προσωπική προσπάθεια των μελών του στην Ελλάδα. 


Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης η ομάδα των μελών αποτελείται από τον κ.
Κυριάκο Χατζηστεφάνου, Υπεύθυνο Επικοινωνίας Μελών Βορείου Ελλάδος, τον κ. Τριαντάφυλλο ΜετρινόΕυάγγελο Λούβαρη. Στο πλάι τους βρέθηκαν ο πρόεδρος MDRT Ελλάδος κ Ιωάννης Χατζάκης και η πρόεδος MDRT Ευρώπης κ. Ρίτα Χριστοδουλάτου. και τον κ. 

Στην Ημερίδα της Θεσσαλονίκης κύριοι ομιλητές ήταν:

- κα Mary Taylor (Cert PFS B.Ed.Hons. M.D.R.T. T.O.T member) με θέμα: “Καθορίζοντας τις στιγμές”,

- κ. Ντίνος Κυριακού (L.U.T.C.F. – T.O.T. member) με θέμα:  “Αναζήτηση και εξεύρεση υποψηφίων πελατών”,

- κ. Asvin Chauhan (12 year MDRT Member & 4 years C.O.T. Member) με θέμα: “Πώς να γίνεις μέλος του M.D.R.T…..και να παραμείνεις!”

- ο κ. Tony Gordon, Πρόεδρος παγκοσμίως του MDRT για το 2001.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ημερίδας, χαιρέτησαν απεύθυναν η πρόεδρος του ΠΣΑΣ κα Ελένη Γρυπαρη, ο πρόεδρος του ΣΔΑΕ κ. Νικόλαος Τσάκαλος καθώς και οι χορηγοί των εταιρειών: για την INTERAMERICAN, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing κ. Γεώργιος Μαυρέλης, για την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ η Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος κ. Ανδρομάχη Χιώτη, για την ΑΝΑΞ μεσίτες ασφαλειών ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ευριπίδης Ζάνης και η κ Φαίη Κρακασίδου που εκπροσώπησε την εταιρία ΝΤΑΛΙΑΝΗ μεσίτες ασφαλειών.

Πηγή: Insuranceworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου