Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εισήγηση εισαγγελέα να παραµείνει στη φυλακή ο Π. Ψωµιάδης

 Πηγή: Τα Νέα

'Υποπτο φυγής θεωρεί ο εισαγγελέας τον προφυλακισµένο επιχειρηµατία και πρόεδρο του οµίλου Ασπίς Παύλο Ψωµιάδη, για τον οποίο προτείνει να παραµείνει κλειστή η πόρτα της φυλακής.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται προς τα µέλη του ∆ικαστικού Συµβουλίου να απορρίψουν την αίτηση αποφυλάκισης του κατηγορουµένου, ο οποίος διώκεται για ξέπλυµα βρώµικου χρήµατος και απάτη εις βάρος των επενδυτών της Aspis Capital.
 
Σε περίπτωση κατά την οποία το Συµβούλιο επικυρώσει µε βούλευµά του την εισαγγελική πρόταση, ο Π. Ψωµιάδης θα παραµείνει έγκλειστος στον Κορυδαλλό µέχρι να υπάρξει διαφορετική απόφαση της ∆ικαιοσύνης που θατου επιτρέπει, έστω υπό περιοριστικούς όρους, να βγει από τη φυλακή.

Στον ανακριτή σύζυγος και κόρη
 
Ανεξάρτητα πάντως από την τύχη που θα επιφυλάξουν οι δικαστές στον κατηγορούµενο, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση θα καλέσει προς απολογία τη σύζυγο και την κόρη του Π. Ψωµιάδη, στις οποίες µε εισαγγελική διάταξη έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.  

Ασφαλιστικά από 150 επενδυτές 
 
Από την πλευρά τους, άλλοι 150 επενδυτές της Aspis Capital έχουν προσφύγει στααστικά δικαστήρια κατά του Π. Ψωµιάδη και στις 4 Ιανουαρίου 2011 συζητείται αίτηση ασφαλιστικών µέτρων για να διεκδικήσουν τα χαµένα χρήµατά τους.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ? ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ , ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανως δεν εχει γινει ξεκαθαρο απο τους ασφαλισμενους οτι ειναι αποφασισμενοι να τιμωρησουν τους υπευθυνους..
    γι αυτο το κρατος ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!
    εχουν πεσει ολοι στα μαλακα!
    το λογικο θα ηταν ενα χρονο πριν να ειχαν γεμισει οι φυλακες και τα δικαστηρια με ολους τους διαπλεκομενους και οι ασφαλισμενοι να ειχαν αποζημιωθει προ πολλου!
    αυτο αποτελει μεγαλη ευθυνη των ΣΥΛΛΟΓΩΝ!
    αποσυντονισαν τον κοσμο πολυ νωρις,εκαναν λαθος εκτιμησεις και οι κινησεις καθε αλλο παρα δυναμικες ηταν.
    και τα λαθη συνεχιζονται...
    μεχρι ο κοσμος να ξεσηκωθει απο μονος του..δεν αργει..
    και η κυβερνηση δεν φημιζεται για την εγκαιρη προβλεψη των αντιδρασεων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή