Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πέντε κανόνια €3 εκατ. έσκασαν την τελευταία εβδομάδα… έπεται συνέχεια


Πηγή: insurancedaily.gr
Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ασφαλιστικές εταιρείες η εξαφάνιση πέντε Πρακτόρων, των οποίων ο συνολικός τζίρος που μένει ξεκρέμαστος υπερβαίνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ! Ένας, μόνον, που είχε και κάποια διπλωματική ιδιότητα εξαφανίστηκε με συνολικές οφειλές €1,5 εκατ. 
Των υπόλοιπων οι ανεξόφλητες οφειλές κυμαίνονται από €300.000 μέχρι €700.000 ο κάθε ένας! Ο πρώτος, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς δεν ήταν ο τύπος που θα δημιουργούσε προβλήματα, όμως στην προσπάθειά του και αυτός να παρουσιάσει μεγέθη, έμπλεξε με το «δέντρο» των επιτήδειων και εισέπραξε τη ζημιά.

Προσοχή, λοιπόν, όλοι όσοι νομίζατε ότι ανακαλύψατε τον εύκολο δρόμο της εύκολης ανάπτυξης, μη βρεθείτε ξαφνικά… χρεοκοπημένοι. Ο αριθμός των Πρακτόρων που υπέστησαν ζημίες από τους συνεργαζόμενους τρίτους, είναι πολύ μεγάλος και αρκετοί έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να μαζεύονται περιορίζοντας τις εργασίες τους, αποκλειστικά στο δικό τους πελατολόγιο.
Οι καιροί, συνάδελφοι, είναι πολύ πονηροί. Χρειαζόμαστε μια πολύ προσεκτική αναδιοργάνωση των εργασιών μας. Να είστε σίγουροι ότι με σύμμαχο τη λογική σας και τις εμπειρίες σας, όχι μόνον θα γλιτώσετε από όλες αυτές τις απειλές που είναι ανελέητες, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να χτίσετε το γραφείο σας σε μια περίοδο σύγκλησης 2-3 ετών, σε δυνατές βάσεις και με πολύ καλές προοπτικές. H Morax πολύ σύντομα θα ανακοινώσει ορισμένες Υπηρεσίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά να πάρετε τη μεγάλη στροφή με άνεση και με νέα Κέρδη.

3 σχόλια: