Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Στις 2 Απριλίου οι εξετάσεις για τους διαμεσολαβούντες στην ασφάλιση

Πηγή:asfalisinet.gr

Στις 2 Απριλίου 2011 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των υποψήφιων ασφαλιστικών συμβούλων, ασφαλιστικών πρακτόρων, μεσιτών ασφαλίσεων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων, ανακοίνωσε η γενική γραμματείας Εμπορίου του ΥΠΑΑΝ.
 
Σε ό,τι αφορά την υποβολή δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους, η Τεχνική Επιτροπή Εκπαίδευσης και Εξετάσεων Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση αποφάσισε:

- Την αποστολή από τα εκπαιδευτικά κέντρα στα αρμόδια γραφεία των φορέων διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση και όχι στο υπουργείο, των δικαιολογητικών (καταστάσεις, CD, αιτήσεις, φωτοαντίγραφα αστυνομικής ταυτότητας, παράβολα), των υποψήφιων διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση (υποψήφιων ασφαλιστικών συμβούλων, μεσιτών ασφαλίσεων, ασφαλιστικών πρακτόρων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων), οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το σχετικό πρόγραμμα διδασκαλίας στο αντίστοιχο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο, μέχρι τις 13.30 μ.μ. της 8ης Μαρτίου 2011, ημέρας Τρίτης, το βραδύτερο, για τη διευκόλυνση του έργου των φορέων των διαμεσολαβούντων και της γραμματείας της Τεχνικής Επιτροπής, ενόψει των εξετάσεων της 2ης Απριλίου 2011 και την υποβολή από τους υποψήφιους διαμεσολαβούντες στην ιδιωτική ασφάλιση, οι οποίοι επιθυμούν να προσέλθουν στις εξετάσεις της 2ης Απριλίου 2011 χωρίς να παρακολουθήσουν σχετικό πρόγραμμα διδασκαλίας, στα αρμόδια γραφεία των φορέων διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση και όχι στο Υπουργείο, των δικαιολογητικών τους (αίτηση, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και παράβολο) μέχρι τις 13.30 μ.μ. Τρίτη 8 Μαρτίου 2011.

- Την υποβολή από τους φορείς διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση στη Γραμματεία της Τεχνικής Επιτροπής, (γραφείο 624, 6ος όροφος του υπουργείου στο κτίριο της πλατείας Κάνιγγος) των απαραίτητων δικαιολογητικών (καταστάσεις με τα στοιχεία των υποψήφιων, CD, αιτήσεις, φωτοαντίγραφα αστ. ταυτότητας και παράβολα) των υποψήφιων διαμεσολαβούντων στην ιδιωτική ασφάλιση, μέχρι την 21η Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα, το αργότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου