Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΑΣ: «Ανάληψη και διαχείριση κινδύνων πυρός»

Πηγή: insuranceworld.gr

Σεμινάριο με θέμα «Ανάληψη και διαχείριση κινδύνων πυρός» οργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών με στόχο την ενημέρωση σε διαδικασίες και ενέργειες για την αξιολόγηση και ασφάλιση βιομηχανικών κινδύνων.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Underwriters, σε συνεργάτες ασφαλιστικών εταιριών που ασχολούνται με ασφαλίσεις βιομηχανικών κινδύνων, σε επιθεωρητές βιομηχανικών κινδύνων, σε εμπειρογνώμονες και τέλος σε διακανονιστές ζημιών.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο, την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 09.00 – 15.45.


Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος της Allianz. Eνδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου: 

Έννοια και διαχείριση κινδύνου
Επιθεώρηση εγκαταστάσεων
Ανάλυση κινδύνων
Μέσα προστασίας
Εκτίμηση PML
Αξιολόγηση κινδύνου
Επιθεώρηση και Underwriting
Παραδείγματα ζημιών και εργασίες επί παραδειγμάτων

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011. Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: στα τηλέφωνα του ΕΙΑΣ: 210 92.19.660 – 684, E-mail: eiasinfo@eias.gr, Σοφία Σοφικίτου – Συντονίστρια Ενεργειών Κατάρτισης & Σπουδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου