Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Στην τελική ευθεία για το νέο προεδρείο η ΕΑΕΕ

Πηγή: insuranceworld.gr

Τα 19 μέλη του Δ.Σ. προσέρχονται σήμερα το πρωί στις 10:30 στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να εκλέξουν το νέο προεδρείο
 
Σε σώμα συγκροτείται σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΣΕΕ), που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της 22ας Φεβρουαρίου.

Τα 19 μέλη του Δ.Σ. προσέρχονται σήμερα το πρωί στις 10:30 στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να συνεδριάσουν για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση και να εκλέξουν το νέο προεδρείο, την Εκτελεστική Επιτροπή, όπως και τους προέδρους για τις Επιτροπές κλάδων του φορέα.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον όλων πρόκειται σήμερα να επικεντρωθεί, εκτός από τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου, στα πρόσωπα τα οποία θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία, όπως και στις βασικές Επιτροπές κλάδων της Ένωσης και ειδικότερα στην Επιτροπή Ζωής, Συντάξεων και Bancassurance, στην Επιτροπής Υγείας (πρόκειται να αποκοπεί από την Επιτροπή Ζωής) και στην Επιτροπής Αυτοκινήτων.


Πριν από τις εκλογές και με βάσει τις διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών της αγοράς, είχαν ξεχωρίσει συγκεκριμένα πρόσωπα για τις προαναφερόμενες θέσεις, όμως οι ανατροπές που χαρακτήρισαν το νέο Δ.Σ. αναμένεται να οδηγήσουν ανάλογες ανατροπές και στα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις θέσεις «κλειδιά» στο φορέα, όπως και τις επτά θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία μετά και την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης αποκτά πλέον άλλη δυναμική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου