Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για την ασφάλιση στελεχών του ΟΣΕ ΑΕ

Πηγές: insurancedaily.gr
Οι προσφορές που θα υποβληθούν θα είναι για την ασφαλιστική κάλυψη στελεχών του ΟΣΕ ΑΕ καθώς και η ίδια η Εταιρεία ΟΣΕ. Ανώτατο ποσό για το σύνολο των Ζημιών για όλους τους ασφαλισμένους για όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις, σωρευτικά (συμπεριλαμβανομένων των Εξόδων Υπεράσπισης): 15.000.000 ευρώ ανά ζημιογόνο γεγονός και αθροιστικά 20.000.000. 

Το προϋπολογιζόμενο κόστος ασφάλισης ανέρχεται στα 80.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων επιβαρύνσεων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. στον 9ο όροφο του κτιρίου του ΟΣΕ στην Αθήνα και στην οδό Καρόλου 1-3. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν τις σφραγισμένες προσφορές τους ή να τις αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, που θα αναγράφει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, στη Δ/νση Εφοδιασμού του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου 1-3, ΤΚ 104 37, Αθήνα, στον 2ο όροφο, γραφείο 229, αρκετά έγκαιρα, με ευθύνη τους, ώστε κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα να παραληφθούν από την Επιτροπή Αποσφράγισης και να τύχουν συμμετοχής κατά τη διαδικασία αποσφράγισης. 

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν απευθείας στην Επιτροπή Αποσφράγισης τις σφραγισμένες προσφορές τους και μόνον κατά την ανωτέρω προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα. Μετά τη λήξη των ανωτέρω προθεσμιών, οποιαδήποτε προσφορά θα απορρίπτεται ως εκπρόθεσμη.

Ο ΟΣΕ διατηρεί το δικαίωμα με βάση το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού να αναθέσει την ασφάλιση στην ασφαλιστική εταιρεία που θα δώσει τη χαμηλότερη τιμή και η προσφορά της θα είναι τεχνικά κατάλληλη. Μεταξύ ισοδύναμων οικονομικά προσφορών θα ληφθεί υπόψη η φερεγγυότητα και επαγγελματική εμπειρία του κάθε ενδιαφερόμενου, όπως αυτές προκύπτουν από τα έγγραφα που θα συνοδεύουν την προσφορά και αναφέρονται στο συνημμένο Παράρτημα της Διακήρυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου