Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

CEA: Στην Αθήνα το 3ο Διεθνές Συνέδριο

Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλίσεων (CEA) με θέμα: «Insurance Reform: opportunity or threat?» θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 και 16 Ιουνίου 2011, στο συνεδριακό κέντρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΒΑΝΗΣ» του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλίσεων (CEA). 

Πρόκειται για κορυφαία εκδήλωση της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, που θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από τον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό κλάδο. Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης, θα λάβει χώρα και το 3ο Διεθνές Συνέδριο της CEA, στο οποίο κορυφαίοι ασφαλιστές, εκπρόσωποι εποπτικών αρχών και διαμορφωτές κοινής γνώμης θα αναλύσουν τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα εκτιμήσουν τις επιπτώσεις τους στη διεθνή ασφαλιστική αγορά.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο, μπορούν να δηλώσουν απευθείας τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της CEA http://conference.cea.eu, το αργότερο μέχρι τις 31 Μαΐου 2011. Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση παρέχεται αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Συνέδριο, η συμμετοχή στο οποίο είναι δωρεάν και αποκλειστικά μέσω δήλωσης συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου