Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αλλαγές προσώπων σε DEMCO Ιnsurance και Ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ

Πηγή: asfalisinet.gr


Ανακατατάξεις και στην αγορά των παραδοσιακών στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς αναμένονται, καθώς ο μέχρι πρόσφατα στενός συνεργάτης του Δ. Κοντομηνά , Κώστας Μπερτσιάς φέρεται μετακινούμενος στην ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ , ενώ από την πλευρά του κ.Κοντομηνά, βασικού μετόχου και ιδρυτή της Κυπριακής DEMCO Insurance, αναμένονται να ανακοινωθούν αλλαγές και στο Υποκατάστημα Ελλάδας.

Ειδικότερα η μετακίνηση του κ Μπερτσιά θεωρείται από παράγοντες της αγοράς έκπληξη, καθώς η συνεργασία τους χρονολογείται από την εποχή που ο Δ Κοντομηνάς ήταν ιδιοκτήτης της INTERAMERICAN και συνεχίστηκε και μετά την πώληση της εταιρίας στην Εureko και την αποχώρησή του από τον ασφαλιστικό κλάδο.

Με την επανάκαμψη του κ.Κοντομηνά στον χώρο της ασφάλισης ο κ Μπερτσιάς ανέλαβε ενεργό ρόλο στην εταιρία DEMCO Ιnsurance και την εκπροσωπούσε στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Ως προς την φερόμενη μεταγραφή του στην ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ, που βρέθηκε πρόσφατα στο μάτι του κυκλώνα των εταιριών που κλήθηκαν από την εποπτική αρχή να καλύψουν τις μαύρες τρύπες στα αποθεματικά τους , η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έφερε στην πλειοψηφική μετοχική σύνθεση τον κ Θεοχαράκη και η οικογένεια που την κατείχε παραδοσιακά περιορίζεται σε μειοψηφική σχέση γεγονός που δείχνει ότι θέλει να αλλάξει ρόλο στην αγορά, επιλέγοντας ένα στέλεχος που έχει εμπειρία από μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου