Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Στην Ελλάδα το συνέδριο του Assurex Global

 Πηγή: asfalisinet.gr
Διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συνέδριο του Assurex Global με θέμα : “Creativity, Innovation, Smart Enterprise – Our Strength is that we are Different”. To συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 24-26 Μάιου 2011, με συμμετοχές μεσιτών- μελών από την Ευρώπη την Μέση Ανατολή, Αφρική, τις Ηνωμένες πολιτείες, και εισηγητές από Διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και risk managers. 
 
Το Assurex global, είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο ανεξαρτήτων μεσιτών ασφαλίσεων, με παρουσία σε πάνω από 110 χώρες από το 1954. 

Το δίκτυο αποτελείται από έναν ανεξάρτητο μεσίτη σε κάθε χώρα, τα συνολικά δε αποτελέσματα για το 2009, σε ασφαλιστική παραγωγή, κυμάνθηκαν πάνω από 28 δις δολάρια και τζίρο 3 δις δολάρια.

Είναι το 4o δίκτυο μεσιτών ασφαλίσεων στην παγκόσμια κατάταξη και το πρώτο δίκτυο, το οποίο αποτελείται από ανεξάρτητους μεσίτες ασφαλίσεων, που είναι ταυτόχρονα και συνιδιοκτήτες του. Τα μέλη του δικτύου Assurex Global, αξιολογούνται τακτικά από Διεθνή επιτροπή, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του δικτύου.

Στην Ελλάδα οικοδεσπότης, καθώς και αποκλειστικός εκπρόσωπος και μέλος του δικτύου από το 1998, είναι η Eurobrokers ΑΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά το διεθνή προσανατολισμό της , το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών και την επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου