Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ασφάλιση για τα μέλη του ΕΒΕΑ στο Ερρίκος Ντυνάν


Πηγή: Το Βήμα
Θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν ειδική κάρτα υγείας

Ειδική κάρτα υγείας για τους απασχολούμενους στις επιχειρήσεις - μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελήτηρίου Αθηνών (επιχειρηματίες και εργαζομένους) παρέχει - μετά από σχετική συμφωνία - το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Πρόκειται για 100.000 επιχειρήσεις και για αρκετούς εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους σ΄αυτές, που όπως είπε ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Ανδρ. Μαρτίνης η ειδική κάρτα δίνεται δωρεάν και έχει τα εξής προνόμια:
- έκπτωση 50% στις επισκέψεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών
- επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία στην τιμή των 20 ευρώ
- τιμές κρατικού τιμολογίου ΦΕΚ στις αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες και στα τρίπλεξ
- έκπτωση 25% στις διαγνωστικές εξετάσεις (αφορά όλες τις αιματολογικές μικροβιολογικές εξετάσεις, όλες τις ακτινολογικές και όλες τις ιατρικές πράξεις-εξετάσεις
- πακέτα προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές και
- έκπτωση 15% στην νοσηλεία.
- για τους κατόχους της κάρτας υγείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το 24ωρο αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή 1070.

Οπως επισημαίνεται τα μέλη του ΕΒΕΑ, βάση της σχετικής συμφωνίας θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία των εργαζομένων για να εκδοθούν οι ειδικές κάρτες και μετά την υποβολή της σχετικής αίτησης οι κάρτες θα παραλαμβάνονται εντός 10 ημερών από το Ερρίκος Ντυνάν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος δήλωσε ότι «σε μια εποχή κρίσης και ανασφάλειας στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον άνθρωπο ή καλύτερα στους ανθρώπου που αποτελούν την ψυχή κάθε επιχείρησης. Στο μικρομεσαίο επιχειρηματία που αγωνίζεται και στον εργαζόμενο που παλεύει να τα βγάλει πέρα με το εισόδημα του. Με αυτό το σκεπτικό αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που εστιάζει στον τομέα της υγείας και έχει στόχο να στηρίξει ανθρώπινες ανάγκες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου