Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Γεμάτα όλα τα Ξενοδοχεία της Ελλάδας! Μια ευχάριστη Πασχαλιάτικη νότα

Πηγή: insurancedaily.gr

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Όλοι πίστευαν ότι οι Έλληνες θα μείνουν σπίτια τους στις μεγαλουπόλεις να κάνουν Πάσχα για πρώτη φορά μακριά από τα χωριά τους και τα νησιά τους. 

Όμως, και φέτος παρόλα τα πρωτοφανή χάλια της Οικονομίας και τις περικοπές Μισθών και Συντάξεων, οι Έλληνες κατάφεραν να κάνουν Πάσχα όπως το έμαθαν από την παράδοση του Λαού μας, με σουβλιστά αρνάκια, κοκορέτσι και βεβαίως, με άφθονα…ουζάκια κάτω από τον καυτερό ήλιο της πατρίδας μας. Ας είναι καλά τα Greeconomics που θίξαμε σε πρόσφατο editorial του “ΕΜΜ”.

Ήταν τόσα πολλά τα μαύρα χρήματα που διακινούσαν οι δύο Κυβερνήσεις στο ένα τρίτο περίπου των Ελλήνων, που οι περικοπές μάλλον δεν τους έθιξαν και τόσο! Πραγματικά θύματα της Κρίσης είναι οι Μικρομεσαίοι και οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες που ζούσαν και εργάζονταν μόνοι τους μακριά από τον πλούτο που δημιουργούσαν οι  Καταχρήσεις των δύο Κομμάτων Εξουσίας. 

Μέχρι και σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες του ID, το μαύρο χρήμα διακινείται άνετα γιατί η Κυβέρνηση δεν μπορεί να περικόψει άχρηστους Οργανισμούς ή να μεταθέσει στελέχη που στρογγυλοκάθονται σε θέσεις κλειδιά και θησαυρίζουν. 

Το Κομματικό Κράτος…γράφει την Κυβέρνηση…δεν εκτελεί τις εντολές της, με τη κρυφή υποστήριξη των… Υπουργών που… νίπτουν τας χείρας των! Οι Συνδικαλιστές είναι χωμένοι παντού…μέχρι και ορισμένες λειτουργίες του ΤΑΧΙS φρόντισαν να αχρηστεύσουν για να μην μπορεί η Τρόικα να βρίσκει άκρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου