Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στην τελική ευθεία για την εκκαθάριση της VDV Leben

Πηγή: asfalisinet.gr
 
Στην τελική ευθεία είναι η εκκαθάριση της ασφαλιστικής εταιρίας VDV Leben ανακοίνωσε το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής των ασφαλιστικών εταιριών, το οποίο σημειώνει οτι βρίσκεται σε συνεχή προσπάθεια ανεύρεσης αναδόχου ασφαλιστικής εταιρίας.
 
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:
 
Τα ονόματα των ασφαλισμένων έχουν αναρτηθεί από τις 14 Μαρτίου 2011 στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού και με την ολοκλήρωση του σταδίου υποβολής στον εκκαθαριστή των απαραίτητων δικαιολογητικών από όσους δεν βρήκαν το συμβόλαιό τους στον αναρτημένο κατάλογο, ο μηχανισμός αναζήτησης έχει απενεργοποιηθεί.
 
Τα δικαιολογητικά που έχουν παραληφθεί βρίσκονται σε στάδιο επεξεργασίας από τον εκκαθαριστή προκειμένου να πιστοποιηθούν ως προς την πληρότητα και εγκυρότητά τους. Με το πέρας της επεξεργασίας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Το Εγγυητικό συνεχίζει την προσπάθεια ανεύρεσης άλλης ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία θα δεχτεί να αναλάβει τη συνέχιση των συμβολαίων της VDV. Για την πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση των ασφαλισμένων, το Εγγυητικό και ο εκκαθαριστής, θα επανέλθουν με νέες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής στην ιστοσελίδα www.pligf.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου