Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Νέοι Αντιπρόσωποι SENATUS στην Ημαθία και στην Καστοριά

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης αλλά και ικανοποίησης ο κ. Γιουμπάκης Ιωάννης Franchisor της SENATUS καλωσορίζει ακόμα δύο (2) νέες συνεργασίες που ήρθαν να προστεθούν στο Δίκτυο της SENATUS.

H μία με υπεύθυνο τον κ.Θωμά Δελιόπουλο βρίσκεται στην Ημαθία και η άλλη με υπεύθυνο τον κ.Αναστάσιο Σιδηρόπουλο βρίσκεται στην Καστοριά. Οι δύο συνεργάτες ακολουθώντας το πλάνο που με επιτυχία εφαρμόζει η εταιρεία ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα  και ξεκίνησαν αποτελεσματικά την καθημερινή τους παραγωγική διαδικασία και την εξυπηρέτηση του έτοιμου πελατολογίου που προσφέρει η SENATUS.
Ολόκληρο το Δίκτυο επωφελείται καθημερινά από την πληθώρα των εναλλακτικών προτάσεων που παρέχει η SENATUS (www.senatus.gr) και προσφέρουν Ασφαλίσεις, Ακίνητα, Τραπεζικά, Φωτοβολταικά, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, Μελέτες κλπ. με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο ξεχωριστά.  

Εκτός αυτού το πλάνο Marketing που έχει σχεδιασθεί λαμβάνει υπόψιν τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται από τον κάθε έναν συνεργάτη αποτελεσματικά αφού τοποθετείται σαφώς στις ανάγκες της περιοχής του. Η εκπαίδευση όλου του δικτύου είναι συνεχής και γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, βασίζεται σε τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα εκπαίδευσης με Η/Υ, μέσω της οποίας ελαχιστοποιείται ο χρόνος και το κόστος εκπαίδευσης με όφελος την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση όλων των Συνεργατών στις εξελίξεις.  

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των Ανθρώπων της SENATUS το 1998 η φιλοσοφία της οριοθετείται στην πλήρη και αποτελεσματική εξυπηρέτησης του Πελάτη και την καθημερινή υποστήριξη του Συνεργάτη όποιες κι αν είναι οι ανάγκες τους. 

Ως φυσιολογική εξέλιξη ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 ο σχεδιασμός και η δημιουργία Δικτύου επιλέγοντας ως μεθόδους ανάπτυξης το Franchising και το Licensing σε συνδιασμό με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη των Συνεργατών σε συνεργασία με την παλαιότερη εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης FC&D The Development eXperts. 

Η πρωτοπόρος λοιπόν και πολυβραβευμένη το 2009 και το 2010  Ελληνική εταιρεία Υπηρεσιών μίας στάσης (One-Stop-Shop) προσφέρει με την ελκυστική πρόταση της σε κάθε Συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS® όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις Συνεργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου