Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Υποβάθμιση από την Goldman Sachs βρετανικών ασφαλιστικών προβλέποντας πτώση στις ασφάλειες ζωής

Πηγή: asfalisinet.gr
 
Η Goldman Sachs αναφέρει πως ο κλάδος ασφαλειών ζωής ενδέχεται να περάσει μία πτωτική περίοδο, λόγω της στροφής προς απλούστερα και φθηνότερα προϊόντα , με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης , να προχωρήσει σε αλλαγές των συστάσεων για τις μετοχές των βρετανικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Ειδικότερα , η Goldman υποβάθμισε την Aviva σε “neutral” από “buy” καθώς και τις Resolution και Standard Life σε “sell” από “neutral”. 

Η Old Mutual παραμένει κορυφαία επιλογή για την Goldman, ενώ αναβάθμισε την Prudential σε “buy” από “neutral”. Τέλος η GS αναβάθμισε τις Legal & General Group και St. James΄s Place σε “neutral” από “sell”.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΔΩ'' ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h axa einai galikos omilos oxi bretanikos ara den eno thn axa opos les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑ ΕΙΝΑΙ Η GOLDMAN,ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ. ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ''ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ''. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 2010. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1986 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή