Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Ασφαλιστικής Συνεργασίας για τις εκλογές του ΕΕΑ



H Ασφαλιστική Συνεργασία σε ανακοινωσή της σχετικά με τις εκλογές του ΕΕΑ αναφέρει τα ακόλουθα:

"Την Παρασκευή 23/12/2011 στη συνεδρίαση του Ε.Ε.Α για την ανάδειξη προέδρου, υλοποιώντας την κοινή μας απόφαση διεκδικήσαμε την προεδρία για την λεγόμενη  ¨τιμή των όπλων¨ Πρόεδρος, ως γνωστόν εξελέγη ο Γιάννης Ρεκλείτης – επικεφαλής κομματικού συνδυασμού.


Σήμερα συγκαλείται ξανά το Δ.Σ του Ε.Ε.Α για την πλήρωση των υπολοίπων (4) τεσσάρων θέσεων  της διοικητικής επιτροπής. Στη σημερινή συνεδρίαση  η «Ασφαλιστική Συνεργασία» δε πρόκειται να διεκδικήσει θέση, άλλωστε αυτές έχουν προσυμφωνηθεί από τους τρεις πρώτους συνδυασμούς που θα συνθέσουν το προεδρείο.

Οι προτάσεις που μας είχαν γίνει στην έναρξη των διεργασιών, όταν η κατάσταση ήταν ¨ομιχλώδης¨ σκοπό είχαν τις εντυπώσεις και την στοίχισή μας πίσω από συγκεκριμένα πρόσωπα με σκοπό την κατάργηση  της αυτονομίας μας.

Αυτές βέβαια δεν μπόρεσαν να γίνουν αποδεκτές.

Πιστοί στις διακηρύξεις  μας, “Πρώτα ο Συνάδελφος”,  “Πρώτα η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση” στη σημερινή συνεδρίαση θα στηρίξουμε όποιον ή όποιους συναδέλφους διεκδικήσουν θέσεις στη νέα διοικητική επιτροπή έστω κι αν υπάρχουν  επιφυλάξεις για πρόσωπα και σχήματα.

Η ψήφος μας αυτή θα δοθεί εν ονόματι της ενότητας του κλάδου και δεν αποτελεί «λευκή επιταγή» για κανέναν.

Θα στηρίξουμε, θα βοηθήσουμε, θα συμπορευθούμε, για όλα εκείνα τα θέματα που θα είναι προς όφελος τόσο του δικού μας όσο και των άλλων κλάδων. Θα τηρήσουμε όμως κριτική στάση και θα ελέγχουμε ενέργειες που δε θα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πορεία θα δείξει αν θα βάλουμε «σφουγγάρι» και θα διαγράψουμε τις μέχρι σήμερα αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, τις απαράδεκτες πρακτικές, τις απίστευτες πιέσεις και παρεμβάσεις, που ένα και μόνο σκοπό είχαν, τη διάλυση του ανεξάρτητου κλαδικού συνδυασμού.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Συναδέλφους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ότι η «Ασφαλιστική Συνεργασία» θα διατηρήσει την αυτόνομη πορεία της, με παρεμβάσεις εντός και εκτός Επιμελητηρίου, με βασικό σκοπό την υπεράσπιση των θεμάτων των συναδέλφων, της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, αλλά και της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Για την «Ασφαλιστική Συνεργασία»
Κώστας Λάμπρου
Κλήμης Δημαρχιάδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου