Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

177 Διαμεσολαβούντες Παρακολούθησαν το Επιστημονικό Συνέδριο της Coordinators

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχής ακόμα και όρθιοι παρακολουθούσαν οι σύνεδροι το1ο Επιστημονικό Πολυσυνέδριο Ολικής Ασφαλιστικής Ποιότητας.

Το πρώτο για το 2012 Επιστημονικό Πολυσυνεδριακό και Πολυκλαδικό Ασφαλιστικό Forum για Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Γνώσεων, Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Πρόληψης για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και Ασφαλιστικής Πραγματογνωμοσύνης και Ζημιών έλαβε χώρα στα πλαίσια του καθιερωμένου «25ου Insurance Brokers Forum» που συνδιοργάνωσε η Ένωση E.E.M.C//M.Q.I και ο Όμιλος Coordinators  στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2012.

Τα ωφελήματα για τους συνέδρους ήταν πολλαπλά αφού όλοι έλαβαν:

1)    Βεβαίωση για την Πρόληψη ΞΧ/ΧΤ ( Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος )
2)    Βεβαίωση για την επανεκπαίδευση και επικαιροποίηση ασφαλιστικών γνώσεων, όπως προβλέπει το άρθρο 9 της απόφασης της ΤτΕ
3)    Βεβαίωση παρακολούθησης θεμάτων του Forum
4)    Μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις το μοναδικό Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Ολικής Ποιότητας E.C.I.Q//M.Q.I
5)    Πιστοποίηση Γνώσεων διαδικασιών Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων
6)    Πιστοποίηση Ασφαλιστικών Προσώπων και Υπαλλήλων για διαδικασίες Φ.Α.Π( για Τροχαία Ατυχήματα) 

Το Forum άρχισε με μια εντυπωσιακή επίδειξη Ξιφασκίας, από την  Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Κυπελλούχο για το 2011 Άννα Μπουρδάκου και τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδος κ.Σάββα Καββαδία , που και οι δύο έχουν θέσει υποψηφιότητα για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, συμβολίζοντας την τέχνη και λεπτομέρεια που χρειάζεται στη μάχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ακολούθησε τιμητική βράβευση τους από τον Όμιλο Coordinators για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό  και τους απονεμήθηκε ο Τίτλος του «Τιμητικού Μέλους» της Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I με ένα πακέτο υποτροφίας της Συνδρομητικής Εκπαίδευσης για τον καθένα. Μαζί βραβεύτηκε και ο έφορος της Ομάδας Ξιφασκίας του Παναθηναϊκού κ.Σύριος Δημήτριος.  

Το διήμερο τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και Διαμεσολαβούντες, που παρά τις αρκετές ώρες διεξαγωγής (09.00-20.00 και τις δύο ημέρες ) συμμετείχαν σε όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες των 8 Mini συνεδρίων του Forum.

Όσο αφορά τους εισηγητές του Panel το 25ο Insurance Brokers Forum Quality Certified M.Q.I, είχε την ευκαιρία και τιμή να φιλοξενήσει 32 αξιόλογους ομιλητές- Στελέχη της Αγοράς,  που τοποθετήθηκαν και ανέπτυξαν θέματα και λύσεις για την Ασφαλιστική Επικαιρότητα και τις διαδικασίες του συστήματος Ποιότητας M.Q.I που εναρμονίζει απόλυτα τους διαμεσολαβούντες με τις νέες απαιτήσεις.

Ανάμεσα στους εισηγητές βρέθηκαν οι κ.κ :

Τζανής Γεώργιος,Πρόεδρος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης 
Παναγιωτόπουλος Αργύριος Εκκαθαριστής Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης,
Σπανουδάκης Ιωάννης Διευθυντικό Στέλεχος Eurolife
Δελένδας Νικόλαος Διευθυντικό Στέλεχος Eurolife ,Αίσωπος Δ., Διευθυντικό Στέλεχος Demko

Σκανδάλης Ηλίας , Διευθυντικό Στέλεχος Evima
Πετούνη Κλαίρη , Διευθυντικό Στέλεχος Cromar
Κωσταρέλος Κων-νος Διευθυντικό Στέλεχος Cromar
Δρούλιας Ιωάννης , τ. Αντιπρόεδρος Επαγγ.Επιμελητηρίου Αθηνών – Πράκτορας Ασφαλίσεων
Μακρυγιώργος Σπυρίδων, Αναλογιστής
Καρναχωρίτης Παναγιώτης , Πρόεδρος Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I  
Καρναχωρίτης Δημήτριος , Διευθυντής Σπουδών Coordinators A.E.Ε.K-E.E.Σ
Καρναχωρίτης Βασίλειος,  Μέλος Επαγγ.Επιμελητηρίου Αθηνών, Επικεφαλής Συνδυασμού Σ.Ε.Π
Καραπιπέρη Αντιγόνη , Ειδική Γραμματέας Ένωσης E.E.M.C//M.Q.I
Μπουρδάκου Αννα , Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας Ελλάδος και Κυπελλούχος 2011
Καββαδίας Σάββας  Πρωταθλητής  Ξιφασκίας Ελλάδος και Κυπελλούχος 2011

Το Συνέδριο, που έλαβε χώρα στο νέο υπερσύχρονο και υπερπολυτελή Συνεδριακό χώρο του  Congress Center, στην αίθουσα Helen, αποτελούνταν από 8 διαφορετικά Mini Συνέδρια με ξεχωριστές ενότητες ανά επαγγελματική κατηγορία των μΕλλών της Ενωσης , μεταξύ των οποίων το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασφαλιστικών Πραγματογνωμόνων Coordinators M.Q. I»

Το επιτυχημένο Forum κάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή Ασφάλιση και Οικονομία,  αποτελέσματα και στιγμιότυπα του οποίου θα αναρτηθούν και στο site της Coordinators www.1co.gr

Τα επόμενα Insurance Brokers Forum για το 2012 θα πραγματοποιηθούν άμεσα στην Ρόδο την 04-02-2012 και άμεσα θα ανακοινωθεί η  ημερομηνία διεξαγωγής στη  Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου