Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κείμενο καταγγελίας στην ΤτΕ από τους συνεργάτες και εργαζομένους της EVIMA

Το κείμενο θα κατατεθεί σήμερα στην ΤτΕ στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της αρχής
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Ναι αλλά αυτή είναι μια άλλη, διαφορετική εποπτική αρχή που έμαθε από τα λάθη των προηγούμενων και τώρα αποφασίζει να κλείνει ασφαλιστικές εταιρείες απροειδοποίητα.

    Όπως και στην περίπτωση της ΑΣΠΙΣ ντε, που η τότε εποπτική αρχή έδινε το OK για την εξαγορά της General Union τον Φεβρουάριο του 2009 και μόλις επτά μήνες μετά ανακαλούσε την άδεια λειτουργίας και των δύο.

    Το θέμα είναι ότι η εκάστοτε και πολύ περισσότερο η τωρινή εποπτική αρχή λαμβάνει αποφάσεις ανάκλησης αδειών που βολεύουν(προσωρινά ίσως;)τους εναπομείναντες παίκτες της αγοράς αφού ξαναμοιράζει την πίτα που ολοένα λιγοστεύει ακριβώς επειδή λιγοστεύει και λιγοστεύει και λιγοστεύει...

    Δεν μας παρατάτε που θέλετε και να ασφαλιστούμε υποχρεωτικά κιόλας.

    ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΥΓ.
    'Ένας που δεν έχει πέσει θύμα ασφαληστρικής εταιρίας στην Ελλάδα απλώς γιατί δεν έχει ασφαλιστεί και σκοπεύει να συνεχίσει να αποφεύγει τον κίνδυνο με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο εκτός κι αν αποκατασταθεί η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας ασφαλισμένους, εργαζόμενους, επαγγελματίες και τις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή