Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Με ρουσφέτι …οι πρώτες θέσεις νοσηλείας στον Ευαγγελισμό !

Με αποκαλυπτικές εικόνες και καταγγελίες από τους ειδικευόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου Ευαγγελισμό …που διαθέτει VIP θέσεις νοσηλείας ,αλλά μόνο για "φίλους"
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Τι θέλει να μας πει η ανάρτηση?
    Ότι μπορεί να αλλάξει τίποτε η να βρεθεί κάποια μαγική δίκαιη συνταγή ?

    Πως να το κάνουμε. Αυτή είναι η σημερινή ζωή που ζούμε.
    Επιβιώνουν καλλίτερα οι έχοντες και οι κατέχοντες δηλαδή τα χοντρά πορτοφόλια, οι μεγαλοσχήμονες της πολιτικής όλων των πολιτικών χώρων,οι επώνυμοι της δημόσιας ζωής, οι επώνυμοι δημοσιογράφοι οι αστέρες της τηλεοράσεως και γενικά του θεάματος, καθώς και οι οικογένειες των μεγαλογιατρών .

    Όταν οι VIP αυτές θέσεις νοσηλείας είναι δεκαπέντε, και οι ενδιαφερόμενοι εκατοντάδες καθημερινά τι άλλο διαφορετικό μπορεί να γίνει?....

    Φυσικά και θα υπάρξει επιλογή.
    Επιλογή φυσικά με κριτήρια ανταποδοτικά , διαπλοκής, συναλλαγής.

    Μην θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας, και να λέμε σήμερα ειδικά περί δικαίου και περί ηθικής, και τα γιατί και τα όχι, στο γιατί να μην μπει εκεί ο δικός μου άνθρωπος , και γιατί μπήκε ο άλλος, και άλλα σπαραξικάρδια που λέγονται μέσα στην απόγνωση.

    Εγώ θα έλεγα ότι ευτυχής πρέπει να θεωρείται σήμερα με αυτή την κατάσταση στον χώρο της υγείας και αυτός που καταφέρνει να βρει να νοσηλευτεί έστω και σε εξάκλινο δωμάτιο σε κάποιο απο αυτά τα μεγάλα νοσοκομεία και να πετύχει τον κατάλληλο για την περίπτωσή του θεράποντα γιατρό για να βρει την υγειά του.

    Και μεταξύ μας τώρα, όσες ιδιωτικές ασφάλειες υγείας και να έχει κανείς, τα ιδιωτικά θεραπευτήρια κυρίως μόνο καλά ξενοδοχεία είναι και για έως λίγο δύσκολες απλές περιπτώσεις νοσηλείας είναι κατάλληλα να τα εμπιστευτείς.
    Για τις πραγματικά δύσκολες και σύνθετες περιπτώσεις προβλήματος υγείας ας λέμε ότι θέλουμε και να κατηγορούμε αυτά τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία.
    Τελικά είναι τα μόνα που μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες σύνθετες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή