Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Απώλειες σχεδόν 2 δισ. ευρώ για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Περίπου 2 δισ. ευρώ έχει χάσει η ελληνική ασφαλιστική αγορά κατά την περίοδο της κρίσης, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife Ασφαλιστικής Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ "ΑΙΜΜΟΡΑΓΕΙ"!!! στο τέλος ,μετά από κάποια χρόνια,η ΕΑΕΕ, θα αναρωτιέται....ΓΙΑΤΙ!!!!!!! 1 εκ.Ελληνες πολίτες,εχουν υποστεί μεγάλη ζημιά,και παρ'ολ'αυτά, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας? ποιά κατα την γνώμη σου θα έπρεπε να ειναι αυτη η επίλυση του προβλήματος. Τι θα έπρεπε να κάνουν?

      Διαγραφή
    2. Να αρπαξουν τα καλα συμβολαια και να ανοιγουν σαμπανιες στο τελος του 2009!
      Ωραια ερωτηση!!!! Και στα δικα τους ! Ακομα δεν καταλαβατε οτι οι αφαλισμενοι ειναι διαχρονικοι και ειναι οι ιδιοι καθε φορα; Απο 200.000 συμβολαια, δεν φαινεται οτι αφορα το πανελληνιο; 200 χιλ οικογενειες...εμαθαν κατοπιν εορτης οτι η ιδιωτικη ασφαλιση ειναι ο τι του γουσταρει του καθενος, περιχαρακωμενες εταιριες με κοντοφθαλμους στοχους, αλλα και ανθρωποφαγια..
      Προφανως τη λυση που σκεφτομαι εγω, ο αδαης, δε θα την υιοθετησουν . Οι φοβεροι και τρομεροι τεχνοκρατες ομως, τιποτα δεν μπορουσαν να σκεφτουν;
      Εξαλλου, το παραδειγμα το εδωσε η πολιτεια. Που θα μπορουσε να αποδωσει αμεσα το αποθεματικο, να το περιφρουρησει και τωρα να εχει παρει πισω ο κοσμος το 70% μονο απο αυτο.

      Διαγραφή