Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Εταιρική παρουσίαση της AIG μέσα από το insurancewebinars.gr


«Καλωσορίσατε στην AIG», o τίτλος της εταιρικής παρουσίασης της AIG που θα διεξαχθεί μέσα από την πλατφόρμα του insurancewebinars.gr και απευθύνεται σε εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από όλη την χώρα, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή.
Η Έφη Κοσσυβάκη, Agency Manager, θα παρουσιάσει σε 60 λεπτά τη φιλοσοφία της εταιρίας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, θα μας μιλήσει για τις προσωπικές και επιχειρηματικές ασφαλίσεις, για τα καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα της εταιρίας, καθώς και για τον τρόπο εκπαίδευσης των συνεργατών.

Ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insurancewebinars.gr δήλωσε: “Μια ακόμη νέα εφαρμογή των πολλαπλών δυνατοτήτων που προσφέρει η πλατφόρμα του insurancewebinars.gr εγκαινιάζεται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία AIG. Για πρώτη φορά, οργανώνουμε και υλοποιούμε εταιρική παρουσίαση ασφαλιστικής εταιρείας προς τους διαμεσολαβητές ανά την Ελλάδα και όχι ειδικά προς τους διαμεσολαβητές-Συνεργάτες της.

Με τον τρόπο αυτόν η AIG θα έρθει σε επαφή με διαμεσολαβητές που δεν την γνωρίζουν σε βάθος και θα παρουσιάσει την ταυτότητά της, την παγκόσμια παρουσία της, τη διαδρομή της στην Ελλάδα, τα ξεχωριστά ασφαλιστικά προγράμματά της.

Η επιλογή αυτή της AIG αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποδοχή του insurancewebinars.gr ως ενός σοβαρού, αξιόπιστου μέσου εκπαίδευσης, ενημέρωσης και επικοινωνίας στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς γενικότερα.

Τέλος αποδεικνύει την αναγνωρισιμότητα και την αποδοχή που έχει η πλατφόρμα από τους διαμεσολαβητές, ανεξάρτητα από τις επιμέρους ιδιότητές τους και τις συνεργασίες τους. Ευχαριστούμε την AIG για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αν και βρισκόμαστε μόλις στους 6 πρώτους μήνες της λειτουργίας μας και δεσμευόμαστε αφενός προς τον χώρο της διαμεσολάβησης για ακόμη εντονότερη παρουσία μας με κλασσικές και εναλλακτικές προτάσεις και αφετέρου προς το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς για την ενεργό συμβολή μας στην ανάδειξη του ρόλου της και την ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης των πολιτών.”

Η διαδικτυακή παρουσίαση της AIG θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου από τις 18.00 έως τις 19.00 μέσα από την πλατφόρμα του insurancewebinars.gr και θα έχουν την δυνατότητα να τη παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του υπολογιστή τους όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αλλά και καταναλωτές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα της εταιρίας.

Μπορείτε να κάνετε τις εγγραφές σας μέσα από το insurancewebinars.gr η εναλλακτικά να συνδεθείτε στο παρακάτω link την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής:https://insurance.clickwebinar.com/aig


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου