Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Υπάλληλοι αντί για δικηγόρους θα εκπροσωπούν το ΙΚΑ στα δικαστήρια

Τα παραπάνω καταγγέλλει η Ομοσπονδία των υπαλλήλων του ΙΚΑ και αναφέρει :
Αυτή την λύση προέκρινε η Διοίκηση, διότι το ΙΚΑ βρίσκεται στην εξαιρετικά δυσχερή θέση να αντιμετωπίσει τις παραστάσεις των δικηγόρων στα δικαστήρια μετά την ισχύ του Νέου Κώδικα περί δικηγόρων.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον θέλει η διοίκηση του ΙΚΑ να κόψει η να περιορίσει την " φάμπρικα της ευθυνοφοβίας" των διευθυντών των υποκαταστημάτων και των άλλων υπηρεσιών του.

    Οπου για την παραμικρή απαίτηση για αποζημίωση ασφαλισμένου η κάποιων αλλων δικαιούμενων παροχών οι περισσότεροι διευθυντές φοβούμενοι το //ενα η το άλλο η για τον ενα η τον άλλο λόγο// κάνουν απορριπτικές εισηγήσεις σε πάρα πολλά αιτήματα.
    Φεύγει λοιπόν έτσι η ευθύνη απο επάνω τους πετώντας το μπαλάκι στο "ετσι το αποφάσισε η δικαιοσύνη άρα τότε τα δίνουμε" οταν ο θιγόμενος για να δικαιωθεί αναγκαστικά προσφεύγει στην δικαιοσύνη και φυσικά δικαιώνεται.

    Ετσι λοιπόν η διοίκηση του ΙΚΑ ειπε στους εν λόγω κυρίους , αφου κρίνατε οτι ο ασφαλισμένος δεν τα δικαιούται αυτά και προσέφυγε στην δικαιοσύνη να πηγαίνετε τώρα εσείς να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας οτι αυτά που λέτε ειναι τα σωστά.

    Και υπάρχει και ενα τεράστιο κόστος για τις αμοιβές των δικηγόρων, αλλά με μηδαμινά αποτελέσματα για το ιδρυμα με αυτά τα τζάμπα λεφτά που πληρώνει σε αυτούς..
    Δικηγόρων βέβαια κατηγορίας της "σειράς" που αναλαμβάνουν αυτές τις υποθέσεις με αμοιβή " αυτην του κωδικα αμοιβών δικηγόρων" δηλαδή κάτι αμοιβές πάρα πολύ χαμηλές, σε σχέση με αυτές τις αμοιβές της πιάτσας.
    Σε αντιστοιχία φυσικά με τους με μεγαλύτερη (ισως και χωρίς απόδειξη ως ειθισται) αμοιβή εμπείρων εργατολόγων η δικηγόρων κατηγορίας "γατόνια" που προσλαμβάνει ο θιγόμενος αλλά που το ιδρυμα λόγω νομοθεσίας δεν μπορεί να άπευθυνθεί ελεύθερα σε δαύτους, και με τα λεφτά που επιτρέπεται να πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή