Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Σκάνδαλο Ασπίς: "Απόδραση" του κράτους από το ΣτΕ , "απόδραση" της οικογένειας του Mr Aσπίς από τον Κορυδαλλό

 
Πέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο Ασπίς Πρόνοια και ένα χρόνο μετά την σύσσωμη προφυλάκιση όλης της οικογένειας του Παύλου Ψωμιάδη, για το μεγαλύτερο "κανόνι" στην Ελληνική Ασφαλιστή αγορά , οι δεκάδες χιλιάδες θύματα ασφαλισμένοι και επενδυτές αναζητούν ακόμα το "χρώμα" τους χρήματος από τις οικονομίες τους που είχαν επενδύσει στις εταιρίες του "ασφαλιστικού" του ομίλου
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Φυσικά και δεν θα δικαιωνε ποτέ το κράτος Πρόνοιας, το κοινό αίσθημα. Αφού η δικαιοσύνη ειναι ομηρος του ευαλωτου κράτους. Να αναρωτηθουμε μηπως φταινε και οι επενδυτές -πελατες που παρκαρανε ολες τις οικονομιες τους σε μια Εταιρία που εμπαζε νερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σκεπτικό είναι αυτό το περί μη δικαίωσης του κοινού αισθήματος που δεν έγινε από την δικαιοσύνη στο ότι δεν ικανοποίησε την προσφυγή των ασφαλισμένων της Ασπίδας.
      Δηλαδή της απόλυτης ευθύνης του κράτους και να τους αποζημιώσει το Ελληνικό δημόσιο.
      Το αντίθετο θα ήταν δικαστικό πραξικόπημα, στο αν γινόταν αυτά τελικά.


      Και το μεγαλύτερο σκάνδαλο επίσης θα ήταν αν κάποιος υπουργός έβαζε την υπογραφή του .
      Δηλαδή το κράτος να αποδεχόταν ευθύνη και πλήρωνε τις ζημιές σε τέτοιες ιδιωτικές δοσοληψίες.
      Από που έως που κύριέ μου εσείς και πάρα πολλοί άλλοι ακόμα είναι να νομίζετε ότι για τα πάντα φταίει το κράτος?.
      Και ότι το κράτος οφείλει να πληρώνει για την κάθε μια αποτυχημένη ιδιωτική οικονομική συναλλαγή/γές η κατάχρησης μεταξύ μιας ιδιωτικής εταιρείας η κάποιου ιδιώτη επιχειρηματία και απο την άλλη ιδιωτών.


      Τι είναι τα λεφτά του κράτους για να δίδονται έτσι εδώ και εκεί.
      Καρποί από δένδρα "ευριές"?
      Όχι κύριέ μου.
      Τα λεφτά του κράτους σήμερα είναι λεφτά από άγριους φόρους, από περικοπές στις συντάξεις , από τους μισθούς, από τις περικοπές στην υγεία, στην παιδεία , στην άμυνα, και σε ένα σωρό άλλους τομείς.

      Ζητάτε να βρεθούν αυτά τα λεφτά και να σας τα δώσουν .
      Δηλαδή από αυτά που δεν υπάρχουν στα δημόσια ταμεία σήμερα.
      Μάλλον με το σκεπτικό σας ζητάτε να πέσουν στον υπόλοιπο κόσμο τώρα αυτές οι απαιτήσεις σας. Να κόψει τον λαιμό του ο υπόλοιπος κόσμος για να τα πάρετε εσείς.
      Με άλλα λόγια να βρεθούν τα λεφτά που ζητάτε έστω με ένα επιπρόσθετο χαράτσι τύπου ΕΝΦΥΑ με ονομασία "Ασπιδόσημο" δεν θα σας ένοιαζε.
      Έλεος πια .


      Αρκετά τελικά σας ενέπαιξαν οι έμποροι του πόνου σας, (αν δεν είστε και εσείς μέρος του συστήματος αυτού) δηλαδή αυτών που εν μία νυκτί έφτιαξαν συλλόγους και φούσκωσαν τα μυαλά των παθόντων ότι θα τα πάρουμε από το κράτος και άλλα τινά.
      Και όλα αυτά με το αζημίωτο εδώ και μια πενταετία περίπου.

      Διαγραφή