Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή: Ανεφάρμοστος Νόμος για τους ανασφάλιστους της Ασπίς Πρόνοια

Ένα από τα ''μικρά'' και μάλλον ανέξοδα προβλήματα που κληρονομήσατε, είναι η αποκατάσταση βάσει του Ν. 3867/ 2010 άρθρο 2 παρ.6 των ασφαλισμένων των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value οι οποίοι έχουν αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους από τους προκατόχους σας βιώνοντας -μερικοί από αυτούς- δραματικές καταστάσεις υγείας.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτών που εξέδωσαν αυτή την επιστολή προς τον τωρινό υπουργό υγείας.

    Και ακόμα περισσότερο αυτό της ανάρτησης. ........ //.Πέντε χρόνια μετά κάποιοι από τους ασφαλισμένους δεν ζουν επειδή δεν είχαν καμιά δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ιατρική υπηρεσία, ενώ κάποιων άλλων η υγεία έχει επιδεινωθεί εξαιτίας αυτής της αδυναμίας. ..//.......
    Μα για όνομα του Θεού!.
    Εδώ έχουν βγάλει βιβλιάριο υγείας ανασφάλιστου ο πάσα ένας. .
    Ακόμα και οι Αλβανοί, οι Ρωσοπόντιοι, οι Βούλγαροι, που έχουν κάνει μερικά μεροκάματα στην Ελλάδα, έχουν δηλώσει άνεργοι τώρα, και είναι με βιβλιάριο υγείας ανά χείρας.

    Και εδώ διαβάζω ότι κάποιοι από τότε που έκλεισε η Ασπίδα, παραμένουν !!!!! εντελώς ανασφάλιστοι.
    Έλεος πια με αυτά για την δημιουργία εντυπώσεων.

    Και να το πω πιο ωμά και ξεκάθαρα.
    Αν υπάρχουν και κάποιοι συμπολίτες μας που από τότε μέχρι και σήμερα έχουν παραμείνει έτσι ανασφάλιστοι δηλαδή εκτός από την δημόσια υγεία, τότε τι να πω?
    Μάλλον θα πω ότι είναι άξιοι της τύχης τους η ότι τελικά ζουν σε κάποιον άλλο πλανήτη και δεν βλέπουν η δεν ακούν τι γίνεται τριγύρω τους.
    Και πολύ βαρύ ακούγεται το να γνωρίζουν ολα τα σχετικά με την υγεία και την πρόνοια θέματα και να τα αποκτούν αυτά τα δικαιώματα οι Αλβανοί οι Ρωσοπόντιοι κλπ. και να τα αγνοούν Ελληνες.

    Εκτός και αν αυτοί οι τέως ασφαλισμένοι δεν καταδέχονται να πιάσουν στα χέρια τους βιβλιάριο υγείας του ανασφάλιστου και θέλουν ειδική κατηγοριοποίηση η επιπλέον προνόμια σε θέματα Ιατροφαρμακευτικής και νοσηλευτικής φροντίδας .



    Και ακόμα ευκαιρίας δοθήσεις, είμαι με το ερώτημα γιατί αυτοί οι τέως ασφαλισμένοι είχαν διακόψει κάποτε την ασφάλιση υγείας στο ταμείο τους?
    Πίστευαν έτσι ότι ήσαν οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι τα κορόιδα που πλήρωναν και το ταμείο τους?.

    Αυτά τα “πράγματα” πρέπει να λέγονται τελικά και με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή