Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Θ. Μητράκος : Αυτά είναι τα πλαίσια της εποπτείας στην ιδιωτική ασφάλιση και τι αλλάζει το 2018 με την εφαρμογή της IDD

Image result for limits

Στο θέμα της εποπτείας στην ιδιωτική ασφάλιση αναφέρθηκε ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Μητράκος, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, μιλώντας στην εκδήλωση της ΕΑΕΕ με θέμα: "Καταναλωτής: Βασική αρχή η προστασία του"

Διαβάστε όλο και κείμενο της ομιλίας του και τις αναφορές του στα θέματα της εποπτείας που αφορούν τις εταιρίες, την διαμεσολάβηση και την προστασία του καταναλωτή:

Επιτρέψτε μου κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών για την πρόσκληση να συμμετάσχω στη φετινή Ημέρα Ασφάλισης που αποτελεί πλέον έναν καταξιωμένο θεσμό και γιορτή για τα στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους εμπνευστές της σημερινής εκδήλωσης για την ιδέα που είχαν να αφιερώσουν σημαντικό μέρος της στο ζήτημα της προστασίας του καταναλωτή. Κάθε προσπάθεια που στοχεύει στο δίπτυχο "προστασία και ενημέρωση" του καταναλωτή είναι, από εποπτικής πλευράς και από εμένα προσωπικά, όχι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και εντελώς απαραίτητη για την αξιοπιστία και την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου