Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τα 6 θέματα της διαμεσολάβησης και η "αξία της συμβουλής"

Τα 6 θέματα της διαμεσολάβησης και η «αξία της συμβουλής»

Με την ανάδειξη της "βεβαιότητας" πως η "συμβουλή της διαμεσολάβησης είναι αναγκαία σε όλα τα προϊόντα" εξελίχθηκε η θεματική ενότητα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην εκδήλωση της ΕΑΕΕ στο Ζάππειο για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης. Εμφανής έγινε επίσης η συσπείρωση, η άρρηκτη "εικόνα", και η προθυμία συμμετοχής των διαμεσολαβούντων στην πρόοδο.

Υπό την εύστοχη θεματολογικά καθοδήγηση του επικεφαλής της Groupama κ. Χρήστου Κάτσιου, οι πρόεδροι του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, της ΕΑΔΕ κα Δ. Λύχρου, του ΣΕΜΑ κ. Ι. Ξηρογιαννόπουλος του ΠΣΣΑΣ κ. Δ. Γαβαλάκης και του ΠΣΑΣ κ. Π. Λελεδάκης, ανέλυσαν το παρόν του κλάδου και προχώρησαν σε εκτιμήσεις για το μέλλον συναρτώμενες με ενέργειες και πρωτοβουλίες που ήδη υλοποιούνται ή πρέπει να ξεκινήσουν. Τονίστηκε η σημασία των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων στην υποστήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και η συμβολή τους στην ανάδειξη, διεκδίκηση και επίτευξη δίκαιων αιτημάτων.

Για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων της διαμεσολάβησης στάθηκαν απέναντι στους συναδέλφους τους και απέδειξαν ότι δρουν ενωμένοι, με σύστημα, συμμετέχουν σε όλες τις ενέργειες της πολιτείας που αφορούν τους διαμεσολαβούντες και κυρίως επιδιώκουν την συλλογική πρόοδο. Είναι φανερό πώς το πρώτο βήμα έχει γίνει και η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα καθώς "τρέχουν" θέματα όπου ο κλάδος καλείται να αντιμετωπίσει.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου